Környezetvédelmi megbízott feladatainak ellátása, környezetvédelmi tanácsadás

Cégünk megfelelő végzettséggel, szakértői jogosultsággal teljeskörűen vállalja a környezetvédelmi megbízott feladatainak ellátását, valamint környezetvédelmi tanácsadást az alábbi területeken:

  • hulladékgazdálkodás
  • levegőtisztaság-védelem
  • víz- és földtani közeg védelem
  • zaj- és rezgésvédelem

 

Környezetvédelmi megbízott alkalmazásának jogszabályi előírásai:

  • 93/1996. (VII. 4.) Korm. rendelet a környezetvédelmi megbízott alkalmazásának feltételéhez kötött környezethasználatok meghatározásáról. A környezethasználó rendelet mellékletébenfelsorolt környezethasználatok (pl. mezőgazdaság, bányászat, feldolgozóipar, gyártás területén) végzése esetén környezetvédelmi megbízottat köteles foglalkoztatni. A több telephelyet is üzemeltető, illetve a tevékenységén belül több környezethasználatot is végző környezethasználó a feladat ellátását egy megbízottal is biztosíthatja. A megbízottal a környezethasználónak szerződéses jogviszonyban kell állnia.

 

  • 11/1996. (VII. 4.) KTM rendelet a környezetvédelmi megbízott alkalmazási és képesítési feltételeiről. Környezetvédelmi megbízottként az a személy alkalmazható, aki megfelel a rendeletben meghatározott képesítési előírásoknak.

 

  • 439/2012. (XII. 29.) Korm. rendelet a hulladékgazdálkodási tevékenységek nyilvántartásba vételéről, valamint hatósági engedélyezéséről. A hulladékgazdálkodási engedély iránti kérelemhez csatolni kell a környezetvédelmi megbízott alkalmazásának igazolást, ha a környezetvédelmi megbízott alkalmazásának feltételéhez kötött környezethasználatok meghatározásáról szóló kormányrendelet megbízott alkalmazását írja elő.

 

A környezetvédelmi szolgáltatás keretében vállaljuk:

 

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné Ön is igénybe venni szolgáltatásunkat keressen minket az alábbi elérhetőségeken (telefon: +36309935128, e-mail: oritibor@mktori.hu) vagy itt kérhet ajánlatot!

környezetvédelmi megbízott