Hulladék nyilvántartás kidolgozása

Cégünk vállalja a hulladék nyilvántartás elkészítését, valamint az ezzel kapcsolatos tanácsadást.

A hulladék termelője, gyűjtője, szállítója, közvetítője, kereskedője és kezelője – a tevékenysége során telephelyenként és hulladéktípusonként képződő, mástól átvett, másnak átadott általa kezelt vagy a szállított hulladékról az adott telephelyen a hulladékkal kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségekről szóló 309/2014. (XII. 11.) Korm. rendelet alapján nyilvántartást köteles vezetni.

A nyilvántartást úgy kell vezetni, hogy az alkalmas legyen arra, hogy annak alapján a fenti rendelet szerinti adatszolgáltatási kötelezettség teljeskörűen teljesíthető legyen, és a hatósági ellenőrzések során a telephelyi hulladékforgalom tételes nyomonkövethetőségét biztosítsa.

Anyagmérleg alapú hulladék nyilvántartás

Az a hulladéktermelő, amelynek tevékenysége a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet 2. mellékletében meghatározott egységes környezethasználati engedélyhez kötött tevékenységhez kapcsolódik, anyagmérleg alapján is köteles nyilvántartást vezetni. Az anyagmérleg a gyártási vagy kezelési folyamatba belépő anyagfajták mennyiségének és az abból kilépő anyagfajták mennyiségének összevetésére alkalmas adatot tartalmazó, a nyilvántartás részét képező ábra vagy táblázat.

 

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné Ön is igénybe venni szolgáltatásunkat keressen minket az alábbi elérhetőségeken (telefon: +36309935128, e-mail: oritibor@mktori.hu) vagy itt kérhet ajánlatot!

hulladék nyilvántartás