+36 30 9935128 oritibor@mktori.hu

Környezetvédelmi tervfejezet készítése

A környezetvédelmi tervfejezetet abban az esetben kell elkészíteni, ha az engedélyezendő tevékenység feltételezhetően káros hatással lehet a környezetre, illetve ezt a hatóságok előírják.

A környezetvédelmi tervfejezet részletesen bemutatja a tervezett tevékenység jövőbeni becsült hatásait valamennyi környezeti elememre (talaj, felszín alatti víz, felszíni víz, levegő, élővilág). A tervfejezet tartalmazza az alkalmazandó technológia részletes leírását, környezetre gyakorolt hatásait.

Magyarországon az alábbi két engedélyezési eljárás során szükséges a környezetvédelmi tervfejezet elkészítése:

  • építési engedélyezési eljárások esetében, mint például a használatbavételi-, fennmaradási-, építési engedély, vagy működési engedély megkérésekor,
  • telepengedélyezési eljárás során az engedélyköteles tevékenység végzése érdekében. Ebben az esetben a telepengedélyek egyik kötelező melléklete a környezetvédelmi tervfejezet.

Cégünk vállalja a környezetvédelmi tervfejezet elkészítését és az ezzel kapcsolatos szaktanácsadást.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné Ön is igénybe venni szolgáltatásunkat keressen minket az alábbi elérhetőségeken (telefon: +36309935128, e-mail: oritibor@mktori.hu) vagy itt kérhet ajánlatot!